вівторок, 17 березня 2015 р.

Слобідський ДНЗ "Струмочок" Дубницька Катерина

   Другий день курсів розпочався з продовженням розпочатої роботи на минулому занятті. 
  Одним із пріоритетів розвитку інформаційного суспільства в Україні є інформатизація дошкільної освіти, яка повинна сприяти забезпеченню прозорості та відкритості діяльності дошкільних навчальних закладів, підвищенню ефективності їх функціонування, інтеграції України до глобального інформаційного простору. Здійснення інформатизації залежить насамперед від рівня розвитку інформаційно-телекомунікаційних технологій, у тому числі від використання програмного забезпечення, необхідного для виконання покладених завдань на дошкільні навчальні заклади.
    В дитячому садку мене назначили відповідальною за впровадженням проекту і я зрозуміла наскільки відповідальна ця робота.
     При впровадженні програмного забезпечення я відчуваю зміни в навчальному закладі, вихователі почали більше цікавитися інформаційно-комунікаційними технологіями.
  Програмне забезпечення Курсу: "Дошкілля" позитивно вплинуло на батьків, вони стали відповідальніше ставитися до реєстрації дітей до ДНЗ.
     Сьогодні на заняттях я дізналася як вводити персонал до основних списків Курсу: "Дошкілля". Навчилася робити зміни до основних списків батьків та дітей. Опанувала заповнення форми звіту 85-к. Пригадала внесення даних про дітей та батьків до основних списків. Запам'ятала як налаштовувати довідники. 
      Дуже вдячна за допомогу у створенні публікації Михайлу Сергійовичу та Марії Олексіївні.
                    Результат пошуку зображень за запитом "картинки днз"

Немає коментарів:

Дописати коментар